Sistemi podjetja Smardt d.o.o.

Pri vsaki izdelavi spletne strani izdelamo tudi del sistema, ki vam omogoča enostavno in hitro urejanje strani in njenih vsebin. S sistemi, razvitimi v našem podjetju, vam pripomoremo k lažjemu urejanju in upravljanju s spletnimi stranmi ali večjimi, bolj kompleksnimi spletnimi aplikacijami. 

Sistemi za urejanje vsebin na spletnih straneh

Sistem za urejanje vsebin smardtOCTO+CMS (Content Managment System) je namenjen lastnikom obsežnih in kompleksnih spletnih aplikacij. Enostavnost upravljanja s smardtOCTO+CMS sistemom omogoča hitro in pregledno modularno osnovo za efektivno upravljanje z vsebinami. Za modularnost poskrbi "vleci in izpusti (drag&drop)" funkcija, s katero v nekaj trenutkih spremenite postavitev vsebin.

Sistemi za upravljanje naprednih interaktivnih spletnih trgovin

Spletna trgovina smardtOCTO+ECS (E-Commerce Shop) je napredna interaktivna spletna aplikacija, ki združuje enostavnost upravljanja z artikli, produkti ali ostalimi izdelki in storitvami. Tako kot vsi sistemi smardtOCTO+, ima tudi smardt spletna trgovina "drag&drop" sistem urejanja  vsebin in ponuja pa enostavno premikanje artiklov po straneh. Prilagodljivost spletne trgovine smardtOCTO+ECS nam omogoča pripravo različno zahtevnih spletnih trgovin po vaših željah.

Sistemi za upravljanje poslovnih odnosov

Poslovni partnerji in sodobni podjetniki pričakujejo in želijo hitre odgovore in rešitve, zato smo za vas razvili sistem za upravljanje odnosov s strankami smardtOCTO+CRM (Customer Relationship Management), ki omogoča enostavno in transparentno poslovanje. Sistem ima pregledno modularno kontrolno ploščo, kjer uporabnik dostopa do različnih vsebin in z "drag&drop" funkcijo prilagaja pozicijo vsebin. Spletni sistem smardtOCTO+CRM je izredno prilagodljiv in temu primerno ga je moč prilagoditi vašim potrebam sodelovanja in upravljanja.

Primer urejavalnika spletne trgovine

Poglejte si, kako enostavno je urejanje spletne trgovine smardt.

Izdelava sodobnih spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Postanite lastnik sodobnih spletnih strani z našo pomočjo. Vse dejavnike za sodobno spletno stran združimo z vašimi željami ter nato izdelamo vrhunsko spletno stran, ki vam bo prinesla osupljive rezultate.

Več o izdelavi spletne strani »

Izdelava sodobnih spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Profesionalno spletnih trgovin odlikuje enostavnost in dostopnost pomembnih informacij o delovanju in pogojih poslovanja ter seveda prodajnih artiklov ali storitev. Vašo trgovino izdelamo prodajno usmerjeno in ciljamo na točno določene stranke, vaše potencialne kupce in morebitne partnerje.

Več o izdelavi spletne trgovine »

Sistemi za upravljanje aplikacij

Izdelava sistemov za upravljanje

Upravljati je moč s spletnimi stranmi, spletnimi trgovinami ali pa je sistem pripravljen za upravljanje poslovnih odnosov s strankami. Po vaših željah izdelamo sistem za upravljanje in dodamo naše strokovno znanje za dovršeno upravljanje.

Več o sistemih za upravljanje »