Profesionalne storitve za splet in druge medije

S svojimi storitvami strankam in partnerjem omogočamo predstavitev oz. oglaševanje podjetja na spletu. Z odličnimi spletnimi pasicami in profesionalnimi oglaševalskimi prijemi zagotovimo uspeh in konkuriranje ostalim podjetjem. Med storitvami ponujamo tudi optimizacijo spletnih strani, ki so izhodišče za dobro spletno mesto in uvrstitev v iskalnikih.

Storitve za posameznike in podjetja

V podjetju Smardt d.o.o. spletne aplikacije in oblikovanje poskrbimo, da je posameznik ali podjetje deležno profesionalnih storitev, ki jih ponujamo za vrhunske rezultate in uspešno konkuriranje ostalim na spletu. Sodobno podjetje, kot je vaše, potrebuje celovite storitve, katerih posledica je vrhunska predstavitev in zaokrožena oblikovna celota podjetja. Zato vam nudimo celovite rešitve, ki povezujejo vse storitve za odlično predstavitev in nadaljnje oglaševanje.

Upravljanje spletnih strani in portalov

Po izdelani spletni aplikaciji in objavi na svetovnem spletu je potrebno skrbeti za spletno stran, portal ali spletno trgovino. Osveževanje spletnega mesta je ključ do uspeha, saj se mora vsebina nenehno spreminjati in informirati obiskovalce o novostih, akcijah in ugodnostih, ki jih ponujate. Da ne bi potrebovali skrbeti za urejanje spletne strani, spletne trgovine ali podobne aplikacije, vam ponujamo storitev upravljanja. Upravljamo z vsebinami vaše spletne strani, kjer nam pošljete vsebine, ki jih nato dodamo na spletno stran.

Upravljanje oglaševalskih kampanj

Oglaševanje na spletu je danes izredno pomemben del predstavitve podjetij, saj brez tega enostavno ne morete konkurirati. Podjetja se že leta pojavljajo na oglasnih tablah, pasicah, tekstih, ipd. Oglaševanje na spletu je trenutno najcenejša oblika promocije vašega podjetja, vendar to zahteva določene spretnosti, saj ni vsako oglaševanje nujno uspešno. Za vas upravljamo oglaševalske kampanje, s katerimi ciljamo na uporabniške skupine, ki potrebujejo storitve vašega podjetja.

 

Izdelava designov spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani

Vizualno preko spleta komuniciramo s strankami s pomočjo spletnih strani, kjer jim s pomočjo vrhunsko oblikovane predstavitve vašega podjetja približamo dejavnosti, storitve ali proizvode, ki jih prodajate.

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih vsebin na spletnih straneh

Iskalniki na svetovnem spletu so za vašo spletno stran in posledično podjetje izrednega pomena. Spletne vsebine morajo biti optimizirane za iskalnike, ki jih uporabljajo vaše morebitne stranke, da bi prišli do vas in vaših storitev.

Celovite grafične storitve

Celovite grafične rešitve

Med grafičnimi storitvami vam ponujamo profesionalne grafične predloge spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih spletnih aplikacij. S storitvami grafičnega oblikovanja bomo dvignili vrednost vaše predstavitve podjetja na spletu in tudi v tiskani obliki.