Izdelava sodobnih spletnih strani

Uspešnih podjetij je na spletu na pretek in ta s pomočjo odličnih spletnih strani pridobivajo nove in skrbijo za obstoječe stranke.

Sodobne spletne strani za vrhunske dosežke in pridobivanje novih strank

Postanite lastnik sodobnih spletnih strani z našo pomočjo. Za uspešno spletno stran je pomembnih več dejavnikov, ki se med seboj povezujejo in dopolnjujejo. Vse dejavnike za sodobno spletno stran združimo z vašimi željami ter nato izdelamo vrhunsko spletno stran, ki vam bo prinesla osupljive rezultate.

Unikatne grafične podobe spletnih strani

Izdelava strani se začne z grafično podobo spletnih strani. Prvi vtis obiskovalcev spletnih strani je najpomembnejši del spletne predstavitve.

Grafična podoba sodobne strani ni samo oblika in barva. Dobra grafična podoba združuje vse elemente za dobro uvrstitev v iskalnikih, kot so Google, Najdi.si, ipd.  Spretno postavljene optimizirane vsebine in dovršena oblika tako prikažeta uporabniku prijazno spletno stran, kar je v prid tudi visoki uvrstitvi v iskalnikih.

Vsebina spletnih strani

Pri izdelavi spletnih strani so odlično pripravljene spletne vsebine ključnega pomena za dobro uvrščanje v iskalnikih, kot so Google in slovenski Najdi.si.

Za visoko uvrstitev v iskalnikih je potrebno že pri izdelavi optimizirati vsebine spletne strani. V večini primerov so najbolj obiskane strani na prvi strani iskalnikov, kjer pa se prikaže le 10 podjetij, vaših morebitnih konkurentov. Da bi vas iskalniki uvrstili na prvo stran, je potrebno opraviti optimizacijo strani. Optimizacija je postopek, pri katerem besedila uredimo, da so bolj prijazna za iskalnike.

Upravljanje, urejanje in ažuriranje

Splatna stran vsebuje tudi administrativni del, kjer vam pripravimo sistem, s katerim upravljate s spletnimi vsebinami vaše spletne strani. Sistem za upravljanje je enostaven in preprost za uporabo.

Do vsebin dostopate hitro in enostavno preko spletnega brskalnika (Firefox, IE, Chrome, Opera,...), dodajate nove vsebine, posamezne slike ali celo galerije. Vsaki sliki v galeriji dopišete ime slike in pa opis slike. Sistem v večji meri samodejno poskrbi za dobro optimizacijo in  visoko uvrstitev s iskalnikih.

Izdelava spletnih strani

Kontaktirajte nas

Ime:
E-naslov:
Zadeva:
Vsebina:

Facebook spletne strani

Vas zanima izdelava Facebook strani? Z veseljem vam izdelamo privlačno in učinkovito predstavitev, ki bo ustrezala vašim željam.