Izdelava sistemov za upravljanje

Sistemi za upravljanje pokrivajo veliko območje interaktivnih in ostalih spletnih predstavitev, s katerimi upravljate kar preko spletnega brskalnika.

S sistemi za upravljanje prihranite čas in denar

Upravljati je moč s spletnimi stranmi, spletnimi trgovinami ali pa je sistem pripravljen za upravljanje poslovnih odnosov s strankami. Po vaših željah izdelamo sistem za upravljanje in dodamo naše strokovno znanje za dovršeno upravljanje, kar vam omogoči izredno uspešno poslovanje s strankami.

Izdelava sistemov za upravljanje spletnih trgovin

Za uspešno trgovanje spletne trgovine smo vam pripravili pregleden in enostaven urejevalnik za upravljanje. S pomočjo urejevalnika dostopate do vseh vsebin in artiklov v spletni trgovini preko spletnega brskalnika.

Artiklom ali storitvam enostavno spreminjate cene, jim dodajate popuste ali pa partnerju omogočite trajni popust. Sistem za upravljanje podpira tudi urejanje uporabniških računov. Tako boste urejanje določenih artiklov prepustili svojim zaposlenim z unikatnimi uporabniškimi podatki za upravljanje s spletno trgovino.

Poglejte si, kako enostavno je urejanje spletne trgovine smardt.

Izdelava sistemov za upravljanje poslovnih odnosov

Z našim sistemom za upravljanje poslovnih odnosov (CRM – Customer Relationship Management) pridobite na hitrosti poslovanja z vašimi partnerji in kupci. Enostavnost upravljanja poslovanja vam prihrani nepotrebne dodatne stroške pri urejanju in vodenju poslov.

Upravljanje sistemov, trgovin

Izdelava sistemov za upravljanje spletnih strani

Izdelava spletnih strani vsebuje tudi del, kjer vam pripravimo sistem, s katerim upravljate s spletnimi vsebinami vaše spletne predstavitve. Sistem za upravljanje s spletnimi stranmi je pregleden in enostaven za uporabo.

Do vsebin dostopate hitro in enostavno preko spletnega brskalnika (Firefox, IE, Chrome, Opera,...), dodajate nove vsebine, posamezne slike ali galerije. Vsaki sliki v galeriji dopišete ime in pa opis slike, posledično to pridoda vrednost spletni strani in tudi vpliva na visoko uvrstitev v iskalnikih Google, Najdi.si ipd.