Celovite grafične storitve

S celovitimi grafičnimi storitvami, ki jih vam ponujamo, bo podoba vašega podjetja, spletne strani, logotipa in drugih grafičnih elementov zaokrožena v dovršeno oblikovno celoto.

Pokrivamo celotno območje grafičnih storitev

Med grafičnimi storitvami vam ponujamo profesionalne grafične predloge spletnih strani, spletnih trgovin in ostalih spletnih aplikacij. S storitvami grafičnega oblikovanja bomo dvignili vrednost vaše predstavitve podjetja na spletu in tudi v tiskani obliki. Poskrbimo za moderen logotip, primeren stroki vašega podjetja, in ga pripravimo za tiskano obliko in splet.

Izdelava grafičnih predlog spletnih strani

Obiskovalci vaše spletne strani dobijo prvi vtis preko grafične podobe spletne strani. Unikatne grafične predloge so strokovno izvedene in sledijo aktualnim svetovnim smernicam oblikovanja spletnih strani. Grafična predloga vaših spletnih strani zavzema tudi postavitev menija za lažje dostopanje do spletnih vsebin in postavitev prodajnih elementov, ki omogočajo vašim strankam enostavno uporabo spletnega mesta.

Izdelava grafičnih elementov spletnih trgovin

Pri izdelavi spletnih trgovin je prav tako kot pri izdelavi spletnih strani izredno pomemben dejavnik grafična podoba spletnih trgovin in oblika ter postavitev prodajnih elementov, ki obiskovalcu nudijo enostavnost nakupa. Izdelani grafični elementi spletnih trgovin so nujni del vaše trgovine, saj je tako nakupovanje trivialno, enostavno in nezavajajoče, kar je najpomembneje za vaše stranke in bodoče kupce.

Celovite grafične storitve

Grafična izdelava vizitk, tiskanih oglasov, oglasnih pasic

Za vas izdelujemo tudi ostale grafične storitve. Tisk je povsem drug medij kot splet, vendar smo tudi na tem področju odlični.

Za vas in vaše podjetje izdelamo sodobne podjetniške vizitke, ki so velikokrat prvi stik s stranko in morajo biti zato odlično pripravljene, saj vizitka tako kot spletna stran predstavlja podjetje v najboljši luči. Za promocijo vašega podjetja poskrbimo z izdelavo spletnih oglasnih pasic, katere nato tržimo bodisi preko spletnih iskalnikov ali preko partnerskih spletnih strani.