Izdelava dizajnov spletnih strani

Pri izdelavi spletnih strani začnemo z izdelavo dizajna, kjer upoštevamo vse dejavnike, ki vplivajo na odlično uporabniško izkušnjo in vam pripravimo oblikovalsko sodobne spletne strani.

Vizualne komunikacije

V času hitro dostopnih informacij na spletu vizualne komunikacije izredno vplivajo na obiskovalce spletnih portalov, strani ali drugih predstavitev.

Vizualno preko spleta komuniciramo s strankami s pomočjo spletnih strani, kjer jim s pomočjo vrhunsko oblikovane predstavitve vašega podjetja približamo dejavnosti, storitve ali proizvode, ki jih prodajate.

Izdelava grafičnih predlog

Obiskovalci vaše strani dobijo prvi vtis preko grafične podobe spletne strani. Grafične predloge so strokovno izvedene in sledijo aktualnim svetovnim smernicam oblikovanja spletnih strani. Grafična predloga vaših spletnih strani zavzema tudi postavitev menija za lažje dostopanje do spletnih vsebin in postavitev prodajnih elementov, ki omogočajo vašim strankam enostavno uporabo spletnega mesta.

Izdelava grafičnih elementov

Grafični elementi vaše spletne strani predstavljajo objekte, ki so postavljeni na pravih mestih za dobro izkušnjo in hitro dostopnost do pomembnejših informacij, ki jih želite deliti s svojimi strankami.

Grafični elementi usmerjajo uporabnika iz vstopne strani, kjer obiskovalec v izredno kratkem času pridobi prvi vtis o vašem podjetju in ponudbi. Zaradi pomembnosti prvega vtisa morebitne stranke vam pripravimo odlične grafične elemente za vašo spletno stran.

Oblikovanje spletnih strani

Izdelava zahtevnejših grafičnih elementov za spletne strani

Za vas izdelamo tudi zahtevne grafične elemente, ki so ponavadi del zahtevnih spletnih mest ali spletnih trgovin.

Zahtevna spletna mesta predstavljajo npr. portali, kjer je ogromno vsebin in podatkov, katere podpremo z odličnimi oblikovalskimi prijemi za lažjo dostopnost in splošno predstavljivost ter razumljivost spletnega mesta.