Smardt d.o.o. spletne aplikacije in oblikovanje

Smardt d.o.o. spletne aplikacije in oblikovanjeInovativno IT podjetje Smardt d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008. Ustanovili smo ga trije izkušeni fantje zaradi želje po razgibanem in dinamičnem delovnem okolju, polnem novih izzivov. Podjetje se ukvarja  z izdelavo večjih kompleksnih sistemov za upravljanje bodisi spletnih strani ali e-trgovin ter upravljanja poslovanja s strankami, sistemov za komunikacijo s poslovnimi partnerji in urejanje poslovnih stikov.

Celovite rešitve za vaše podjetje

Nudimo vam popolne in celovite rešitve za kar najbolj uspešno predstavitev vašega podjetja in prepoznavnost v svetu. Pri nas poskrbimo tudi za nadaljnje opcije sodelovanja, oglaševanje, svetovanje in vse ostale rešitve, s pomočjo katerih vaše podjetje uspešno predstavimo in tržimo preko spletnih kanalov po celem svetu oz. na določenih trgih.

 

Vizija

Vizija podjetja Smardt je jasno začrtana, svoje znanje prenesti v svet novih izzivov in prodreti na svetovni spletni trg, ponuditi svojim poslovnim partnerjem odlične rešitve danes in v prihodnosti.

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je ustvariti pametne sisteme, ki pripomorejo k uspehu naših poslovnih partnerjev. Enostavno, biti poslovno odličen in prodati svoje cenjene izdelke in storitve, s pomočjo nas in naših storitev.