Izdelava FACEBOOK aplikacij

Socialno omrežje Facebook ponuja posameznikom in podjetnikom veliko možnosti za pridobivanje novih oboževalcev na enostaven in učinkovit način. Za bolj zanimivo in privlačno ponudbo podjetja vam izdelamo Facebook aplikacijo, ki bo presegla vaša pričakovanja in navdušila vaše stranke.

Zakaj je Facebook odlično orodje za hitro pridobivanje strank?

V Sloveniji uporablja Facebook preko 600.000 uporabnikov, kar je zelo zgovoren podatek o obsežnosti omrežja in potencialnih strank. S pomočjo aplikacije Facebook, ki vam jo izdelamo kvalitetno in v kratkem času, boste v prihodnosti dosegli veliko število oboževalcev in morebitnih strank, ki jih zanima sodelovanje z vami.

S Facebook aplikacijo hitro pridete do velikega števila oboževalcev, katerim nato na zid avtomatsko objavljate nadaljne akcije in ponudbe. Še bolje pa je to, da oboževalci sami delijo vaše informacije svojim prijateljem, prijatelji svojim prijateljem itn.

Kako do učinkovite Facebook aplikacije?

Za učinkovito Facebook aplikacijo je potrebno veliko znanja o socialnih omrežjih in o trendu oglaševanja preko Facebook-a. Trenutni trend so aplikacije, pri katerih obiskovalci sodelujejo v različnih nagradnih igrah in anketah ki privabljajo nove oboževalce, ter tako delijo vaše informacije ostalim na omrežju.

Katere Facebook aplikacije so na voljo?

Izdelamo vam aplikacijo po vaši želji, seveda v okviru zmožnosti Facebook sistema. Aplikacija se streže iz zmogljivih samostojnih strežnikov in s pomočjo programov servira na socialnem omrežju Facebook.

Kontaktirajte nas

Zahtevajte neobvezujočo informativno ponudbo za izdelavo Facebook aplikacije.

Ime:
E-naslov:
Zadeva:
Vsebina: