Napredni elementi spletne trgovine smardt 

Smardt spletna trgovina združuje napredne elemente, ki poskrbijo, da bo poslovanje Vaše e-trgovine še bolj uspešno.


On-line plačevanje

Za enostavnost pri nakupu poskrbi sistem EON Mega POS, ki je najbolj priljubljen sistem za on-line plačevanje v Sloveniji. Omogoča procesiranje vseh glavnih plačilnih sistemov: Eurocard/Mastercard, Visa, Diners Club, Activa, Maestro/Activa, Abanet, Moneta, ... Vsem strankam, ki ne želijo on-line plačevanja, je na voljo plačilo po povzetju ali predračunu.

 

Varnost spletne trgovine

Vaši kupci so zaščiteni in se lahko ob nakupu počutijo varne. Za najboljšo zaščito poskrbi tehnologija, na kateri sloni tako bančni kot zdravstveni sektor. Nakupi v vaši spletni trgovini so tako popolnoma brezskrbni.

 

Odlična uporabniška izkušnja

Trgovina je načrtovana z mislijo na kupca. Na vsakem koraku sprehajanja po spletni trgovini ga sistem usmerja in vodi proti končnemu nakupu. Začne se z vizualno komunikacijo med izdelkom in kupcem, nadaljuje proti napredni košarici in zaključi z uspešnim nakupom.

- enostavno iskanje in filtriranje artiklov

- izjemno vizualno privlačna predstavitev artikla

- enostaven, napreden in zanimiv sistem dodajanja v košaro

- pregleden postopek naročila

 

SEO optimizacija - optimizacija spletne trgovine za iskalnike

Sistem za optimizacijo spletne trgovine je narejen po zadnjih trendih in poskrbi za učinkovito optimizacijo Vaše spletne trgovine. Bodite korak pred konkurenco. 

 

Povratna informacija - feedback

Kupec lahko ob sprehajanju po trgovini glasuje za izdelek, ga oceni ali poda svoje mnenje. Spletna trgovina tako dodatno zaživi, Vi pa dobite nekaj dragocenih informacij o navadah in željah kupcev.

 

« izdelava spletnih trgovin