Odličen urejevalnik spletne trgovine 

Urejanje spletne trgovine še nikdar ni bilo tako enostavno in učinkovito. Artikle urejate neposredno v sami trgovini, tam, kjer se nahajajo. Popoln pregled nad artikli, kupci in naročili. Urejevalnik spletne trgovine, ki govori slovensko in je narejen v Sloveniji.


Za uspešno trgovanje smo vam pripravili pregleden in enostaven urejevalnik za upravljanje spletne trgovine. S pomočjo urejevalnika dostopate do vseh vsebin preko spletnega brskalnika. 

urejanje spletne trgovine

 

Urejanje artiklov spletne trgovine

Urejanje artiklov v spletni trgovini še nikoli ni bilo tako enostavno. Urejate in dodajate jih lahko v sami trgovini, vse na enem mestu. Ko gledate artikel, mu lahko spremenite ceno, dodajte popust, uredite slike, naziv in vse ostale elemente, ki so vezani nanj. Vmesnik je preprost, intuitiven in v slovenščini. Enostavno in učinkovito.

enostavno urejanje izdelka v spletni trgovini

 

Urejanje vsebine, novic, anket in ostale spletne vsebine 

Na podoben način poteka urejanje ostalih elementov spletne trgovine. Tako postane urejanje celotne spletne trgovine res preprosto in hitro

enostavno urejanje spletne trgovine smardt

 

Pregled nad naročili in strankami

Administrativni vmesnik je poseben del trgovine, ki je namenjen pregledu nad naročili, nakupi, strankami in ostalimi postopki za učinkovit nadzor spletne trgovine.

 

 

« izdelava spletnih trgovin