Popolna prilagoditev Vašim željam in potrebam 

Spletno trgovino bomo ustvarili in prilagodili samo Vam. Popoln dizajn, učinkoviti postopki vodenja kupcev do uspešnega nakupa Vaših artiklov, možnost neomejene integracije spletne trgovine v Vaše obstoječe poslovne procese.


Učinkovit design spletne trgovine

Celovita oblika je narejena z mislijo na kupca in uspešno prodajo. Ustvarimo design, ki vizualno komunicira s kupcem in ga vodi do končnega nakupa. 

 

Popolna prilagoditev Vaši ponudbi in načinu prodaje

Da je spletna trgovina bolj uspešna, mora biti zasnovana glede na vrsto ponudbe in način  prodaje. Vsaka spletna trgovina smardt je unikatna in prilagojena Vam. Samo na tak način lahko pričakujete odlične rezultate. 

 

Večjezičnost spletne trgovine

Vam je slovenski trg premajhen? S spletno trgovino smardt samozavestno nastopate na evropskem trgu. Urejanje ostalih jezikovnih različic je zelo poenostavljeno. 

 

Dodatno povezovanje spletne trgovine, neomejena možnost nadgradenj

Možnost integracije z zunanjimi računovodskimi in ostalimi nepogrešljivimi sistemi za uspešno poslovanje. V spletno trgovino lahko integriramo tudi najbolj kompleksne ideje. Zraven Vam lahko ponudimo tudi lastne CRM, intranet in ostale sisteme za podporo poslovanju.

 

« izdelava spletnih trgovin